Bedrijfspand te koop: Kardinaal de Jongplein 11 5046DE Tilburg (2024)

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN UNIEKE CAFETARIA MET RUIME ACHTERPLAATS OF EEN BELEGGING OP EEN GOEDE LOCATIE?
DAN HEEFT REMAX TOONAANGEVEND MAKELAARIJ EEN OBJECT VOOR JOU.

WIL JE EEN VERRASSENDE BEZICHTIGING, VUL DAN HET CONTACTFORMULIER IN!

Kom, Kijk en laat je verrassen door dit prachtige Horecapand met Woonruimte en Cafetaria in Tilburg.

Ben je op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid in Tilburg?
Dan is dit charmante horecapand aan het Kardinaal de Jongplein 11 wellicht precies wat je zoekt!

Met zijn bouwjaar uit 1931 ademt deze plek karakter en geschiedenis, waardoor het een unieke kans biedt voor ondernemende mensen zoals jij.
Gelegen in de levendige wijk Oud-Noord, biedt dit pand niet alleen een ruim cafetaria, maar ook een woning die nog afgewerkt moet worden.

Hierdoor heb je de mogelijkheid om te wonen waar je werkt, waardoor je jouw werk-privébalans perfect kunt afstemmen.
Bovendien beschikt het pand over een ruime binnenplaats en parkeerplaatsen voor de deur, waardoor het ideaal is voor jonge gezinnen, ondernemers en beleggers die op zoek zijn naar een veelzijdige locatie met veel potentieel.

Met een perceeloppervlakte van 157 m² en een energielabel F, voldoet dit pand aan alle benodigde eisen.
Bovendien wordt er een meetcertificaat verstrekt, waardoor je met vertrouwen en zekerheid deze investering kunt doen.

Of je nu op zoek bent naar een plek om je eigen bedrijf te starten of om te verhuren, dit pand biedt eindeloze mogelijkheden.
Of je nu droomt van het runnen van je eigen cafetaria, het opzetten van een gezellige woon-werkruimte of het investeren in vastgoed, dit pand biedt een ongeëvenaarde kans om jouw visie werkelijkheid te maken.

Met zijn historische charme, ruime binnenplaats en centrale ligging, is dit horecapand meer dan alleen een investering - het is een pand vol mogelijkheden.
Aarzel niet en grijp deze unieke kans om de trotse eigenaar te worden van dit bijzondere stukje Tilburg.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de potentie van deze speciale locatie!

Indeling
Bij binnenkomst betreed je het cafetariagedeelte, compleet met alle benodigde inboedel (ter overname) voor een volledig functionerende cafetaria. Deze ruimte is praktisch ingedeeld en beschikt over twee aparte gasten toiletten voor het gemak van je gasten. Vanuit de cafetaria loop je door naar de professionele keuken, die is uitgerust met een ruime koelcel voor al je opslagbehoeften. Aansluitend aan de keuken vind je een compacte kantoorruimte, ideaal voor administratieve taken en dagelijkse werkzaamheden. Deze kantoorruimte is voorzien van een eigen toilet en biedt toegang tot de achterdeur, die leidt naar de royale binnenplaats. De binnenplaats zelf biedt een scala aan mogelijkheden. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als opslagplaats en is voorzien van twee aparte bergingen en een handige overkapping. Deze veelzijdige buitenruimte kan eenvoudig worden aangepast naar jouw specifieke wensen en biedt potentie voor diverse toepassingen. Ook je auto parkeren op eigen terrein is hier mogelijk. Deze begane grond is functioneel en goed uitgerust met een ruime buitenruimte die kan dienen voor opslag of andere doeleinden. Ook is er nog een kelder van ca. 7 m² (stahoogte 1.86 mtr) aanwezig voor onder ander opslag.

Eerste verdieping
Via de hal in het horecagedeelte kun je de trap naar boven nemen, waar je de woonruimte van het object betreedt. Deze woonruimte is al gestript en er is reeds een start gemaakt met de verbouwing, wat je de mogelijkheid biedt om het geheel naar eigen smaak af te werken. Op de eerste verdieping vind je een praktische indeling met een badkamer en een ruime woonkamer. De badkamer beschikt over water en elektra en wacht op verdere afwerking en inrichting. De woonkamer is royaal bemeten en biedt volop mogelijkheden voor een comfortabele en gezellige leefruimte.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is volledig geïsoleerd en vormt een solide basis voor verdere opbouw tot een volwaardige woonruimte. Deze ruimte is flexibel in te delen en kan worden omgetoverd tot een slaapkamer, een werkruimte of een hobbykamer, geheel naar jouw wensen. Deze verdiepingen bieden je de unieke kans om je eigen droomwoning te creëren in een multifunctioneel pand met zowel commerciële als woonfaciliteiten.

Bijzonderheden
Kortom, dit bijzondere pand in Tilburg biedt een unieke kans door de combinatie van een horecavergunning en de mogelijkheid voor commercieel horeca- en woongebruik. Gelegen in een rustige, gezinsvriendelijke omgeving met uitstekend voorzieningen, vormt dit pand een ideale plek voor de enthousiaste ondernemer die graag dicht bij zijn of haar onderneming wilt wonen.

De vraagprijs is inclusief inventaris.
Het woondeel is momenteel gestript en de verbouwing is reeds gestart, wat jou de mogelijkheid biedt om uw droom-woning naar eigen smaak af te werken.

- Goed draaiende Griekse cafetaria (al bijna 25 jaar);
- Object wordt verkocht inclusief Inventaris;
- Courante locatie;
- Royaal verzorgingsgebied van klanten;
- Nabij het centrum Tilburg;
- Groei potentie aanwezig;
- Bovenwoning moet nog afgebouwd worden (diverse materialen aanwezig);
- Goede bereikbaarheid;
- Volop parkeermogelijkheden voor het pand;

Wacht niet langer en plan nu een bezichtiging in, voordat deze geweldige kans aan je voorbijgaat!
Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende bezichtiging: Toon Coppens RE/MAX TOONaangevend Makelaardij.

Verkoopplannen of hulp nodig bij het aankopen van een woning/appartement? Neem dan gerust contact op met RE/MAX TOONaangevend makelaardij voor een vrijblijvend gesprek.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de Kardinaal de Jongplein 11!

Disclaimer: Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie & maten in deze advertentie.

Bedrijfspand te koop: Kardinaal de Jongplein 11 5046DE Tilburg (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 6295

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.